Foto op dibond, alleen kwaliteit telt!

Met een foto op dibond heeft u een prachtige wanddecoratie en brengt u in iedere kamer een andere sfeer. Of het nu gaat om uw woonkamer, keuken of kantoor: een foto komt op iedere plek goed tot zijn recht! Wij printen uw foto rechtstreeks op dibond in de allermooiste kleuren!

Door de zachte glans van het materiaal ontstaat er een erg mooi stijlvol effect. Bij printdibond.nl bent u verzekerd van alleen de allerbeste kwaliteit. En wanneer u bestelt bij ons heeft u uw foto op dibond al binnen 5 dagen in huis!

Bestel nu uw foto op dibond!
Uw foto op dibond tegen een scherpe prijs!
Aluminium dibond bestaat uit meerdere lagen

Wat is dibond?

Het dibond dat wij gebruiken is van de hoogste kwaliteit en bestaat uit drie verschillende lagen. Dibond is een composiet materiaal en bestaat uit twee stevige aluminiumlagen met een kern van zwart gekleurde kunststof (polyethyleen). Daarnaast is de buitenkant afgewerkt met een witte matte lak. Door deze samenstelling is de kans op beschadigingen erg klein.  Printdibond.nl maakt voor alle fotoprints alleen gebruik van de beste platen met een dikte van 3 mm. Het maximale te printen formaat is 300 x 125 cm.

Breng uw foto tot leven op dibond

Printdibond.nl werkt alleen met de beste materialen en hiermee garanderen wij u altijd de hoogst mogelijke kwaliteit. Met onze fine-art printer creëren we uw foto levensecht op dibond.

Door de hoge resolutie (1728 DPI) leveren we fotoprints in museumkwaliteit en zijn deze erg geschikt voor professioneel gebruik.

Foto op dibond een sierraad aan de wand

Uw fotoprint gemakkelijk ophangen

Bij uw fotoprint bieden we verschillende ophangsystemen aan, zoals diverse profielen en afstandshouders.

De afstandhouders zijn beschikbaar in drie verschillende varianten en worden per set geleverd. De dibondplaat wordt bij afstandhouders voorgeboord, maar u kunt er ook voor kiezen om deze aan de zijkant te bevestigen.

 

Bestel uw foto op dibond!

Gratis bewerkingen voor uw foto op dibond

Heeft u een mooie foto en wilt u iets extra’s? Geen probleem voor printdibond.nl! Via ons bestelsysteem kunt u uw foto’s die op dibond wilt afdrukken gratis bewerken. U kunt uw foto in verschillende effecten laten afdrukken, zoals sepia of in zwart/wit.

Bestel uw foto op dibond!

Een voorbeeld van prachtige dibond prints van andere klanten. Bereken hieronder uw prijs.

Dibond

Je foto op dibond bedrukken is het voordeligst bij printdibond.nl. Het materiaal is naast foto’s erg geschikt voor diverse andere doeleinden, zoals instore communicatie, presentaties, gevelreclame en naambordjes. Doordat we dibond rechtstreeks op de plaat print heeft u hier nog jaren plezier met geen enkele verkleuring! Ook is het materiaal erg stevig, vormvast, uv- en vochtbestendig en dus erg duurzaam. Hierdoor is dibond erg geschikt voor buiten.
Enkele unieke eigenschappen:
  • 3 mm dikke plaat
  • Witte toplaag
  • Printen op museumwaardige kwaliteit
  • Verschillende ophangsystemen
Bestel nu je foto op dibond!

 

Enkele voorbeelden van foto’s op dibond

 

PermalinkGallery

Uw mooiste foto print u op dibond!

PermalinkGallery

Foto op dibond voor uniek cadeau!

PermalinkGallery

Unieke foto print op dibond!

PermalinkGallery

Foto op dibond voor een strak resultaat!

Foto op dibond
PermalinkFoto op dibondGallery

Prachtige foto op dibond

PermalinkGallery

Een foto op dibond in iedere ruimte

Bestel hier uw foto op dibond!

Foto op dibond bestellen

Wanneer u alleen kiest voor de beste kwaliteit en bestel nu online in 4 eenvoudige stappen.

Bestel hier uw foto op dibond!